Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Αναζήτηση
Filters

Οροι παραδοσης & Επιστροφες

Οι παραδόσεις των προϊόντων πραγματοποιούνται μόνο στην ελληνική επικράτεια, εντός δύο - τριών (2-3) εργάσιμων ημερών μέσω της εταιρείας ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛ.ΤΑ. Προκειμένου να ολοκληρωθεί η παροχή της Υπηρεσίας συναινείτε στη γνωστοποίηση των απαραίτητων στοιχείων σας προς την ως άνω εταιρεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), ώστε να ολοκληρωθεί η παράδοση.

Η διανομή των προϊόντων γίνεται από τις 9:00 μέχρι τις 17:00 από Δευτέρα ως Παρασκευή. Αν επιθυμείτε παραλαβή το Σάββατο, θα πρέπει να δηλωθεί κατά την παραγγελία καθώς υπάρχει επιπλέον χρέωση. Μόλις η παραγγελία φτάσει στη διεύθυνση παραλαβής, θα σας ζητηθεί υπογραφή προκειμένου να παραδοθεί.

Οι παραγγελίες έως 2kg αποστέλλονται με courier και επιβαρύνονται με τα εξής έξοδα αποστολής:

  • Για παραγγελίες πάνω από 35€ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν
  • Για παραγγελίες κάτω από 35€ και βάρος μέχρι 2 κιλά το κόστος είναι 3,00€

Για παραγγελίες άνω των 2kg και έως 35€, τα έξοδα επιβαρύνονται με 0,95€ ανά κιλό.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε η παράδοση να γίνει Σάββατο, θα πρέπει να δηλωθεί κατά την διάρκεια της παραγγελίας και υπάρχει επιπλέον χρέωση.

Σημειώσατε πως σε περίπτωση καθυστέρησης λόγω έλλειψης του προϊόντος της επιλογής σας, θα ενημερώνεστε έγκαιρα για το χρόνο παράδοσης.

Οι παραπάνω χρεώσεις περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

- Στα Καταστήματα του Δικτύου Ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ, σε περίπτωση που δε βρίσκεται στο χώρο του ο παραλήπτης, αφήνεται ειδοποιητήριο και ταυτόχρονα αποστέλλεται ενημερωτικό sms.

Ο πελάτης μπορεί να επικοινωνήσει και να κλείσει ραντεβού για παράδοση την επόμενη ή άλλη μέρα.

Σε περίπτωση που δεν επικοινωνήσει, γίνεται προσπάθεια επίδοσης την επόμενη μέρα και σε περίπτωση που δε βρεθεί ο αποστολέας, επαναλαμβάνεται η προαναφερθείσα διαδικασία.

Το αντικείμενο παραμένει στο Κατάστημα 15 ημερολογιακές μέρες από την άφιξή του, οπότε μπορεί να το παραλάβει ο παραλήπτης από εκεί. Σε περίπτωση που επιθυμεί να το πάμε για τρίτη φορά, έχει χρέωση που επιβαρύνει εκείνον.

Μετά τις 15 μέρες επιστρέφεται στον αποστολέα.

- Στα Καταστήματα εκτός Δικτύου (Καταστημάτων ΕΛΤΑ), αποστέλλεται ενημερωτικό sms κατά την άφιξη της αποστολής στο Κατάστημα, με τα στοιχεία του Καταστήματος, ώστε να επικοινωνήσει ο παραλήπτης με το τοπικό Κατάστημα, ρυθμίζοντας τη διαδικασία παραλαβής.

Σε περίπτωση που τα στοιχεία που καταχώρησατε στη φόρμα δεν είναι σωστά η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για τη μη παράδοση.

 

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, μέσα σε 14 ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία παραλαβής της. Στην περίπτωση επιστροφής του/των προϊόντος/ντων συμπληρώστε το ειδικό Έντυπο Επιστροφής, που θα βρείτε μέσα στη συσκευασία ή εδώ, προκειμένου να μας ενημερώσετε για τους λόγους της επιστροφής και τον τρόπο που θέλετε να σας εξυπηρετήσουμε.

Σε περίπτωση που ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης υποχρεούστε να αποστείλετε το/τα προϊόν/ντα στην αρχική του/τους κατάσταση και εφόσον δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος (προστατευτικά, καρτελάκια, ετικέτες), συνοδευόμενο/α απαραιτήτως από τη σχετική δήλωση υπαναχώρησης και με το αντίστοιχο παραστατικό πώλησης. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας.

Στο Έντυπο Επιστροφής σας δίνονται οι εξής εναλλακτικές:

Αντικατάσταση: Η Εταιρεία μας θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να σας αντικαταστήσει το προϊόν που μας επιστρέψατε είτε το προϊόν αυτό κριθεί ελαττωματικό (ίδιος κωδικός, δυνατότητα αλλαγής μεγέθους ή χρώματος), είτε σας έχει αποσταλεί λάθος κωδικός. Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, προτείνουμε, εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, να μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επιθυμία αντικατάστασής του. Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προσφέροντάς σας εναλλακτικές.

Το κόστος επιστροφής βαρύνει την εταιρεία Λιναρδάτος, αν η παραγγελία είναι λάθος ή το προϊόν ελαττωματικό. Σε διαφορετική περίπτωση η επιστροφή επιβαρύνει εσάς.